DE KEUKEN VAN MAX CATERING

DE KEUKEN VAN MAX CATERING lekker eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 292 beoordelingen
14 mei 2020 om 11:37 Service was excellent and the food delicious. No complaints and certainly will repeat
23 apr 2020 om 21:03 Altijd heerlijk, andijviestamppot met spekjes en een gehaktbal. en de (vegetarische) witlof was ook erg lekker. Hele aardige bezorger, beetje later dan verwacht maar het eten was nog goed warm.
22 apr 2020 om 20:33 De andijviestamppot is zooo lekker met gebakken spekjes, gehaktbal en appelmoes! Ben blij dat ik 't ontdekt heb :)
9 apr 2020 om 21:08 Wow de kaasfondue is echt heerlijk, heet geleverd met verse producten. Meer dan genoeg, echt een feestje!
8 apr 2020 om 11:58 Eten prima, niet te zout. Goede porties en lekker op smaak. Goed warm bij aankomst. Zeker nog eens doen!
6 apr 2020 om 17:28 De deksel zat er dit keer weer veel te strak op gedraaid. Verder is eten oke.
4 apr 2020 om 10:55 Het eten was heerlijk! Super goed, precies genoeg en lekkere bijgerechten. Bezorging door Thuisbezorgd was 20 minuten te laat.
24 mrt 2020 om 8:23 We hadden de kaasfondue: uitgebreid, goed verzorgd, lekker en meer dan genoeg. Precies bezorgd op het tijdstip dat ik had aangegeven. Erg vriendelijke bezorger. Gaan we nog een keer doen!:)
11 mrt 2020 om 20:37 Super zoals altijd!
11 mrt 2020 om 8:24 Lekker en gezond eten. Oké soep. Aardige bezorger en een topper!
11 feb 2020 om 15:51 Prima boerenkool en dito worst. Eigenaardige, maar wel lekkere hachee-achtige jus. Spijtig: de bestelde én betaalde spekjes worden niet meegeleverd en op het mailtje daarover wordt niet gereageerd. Wakker worden!